Om os

 

JM Låseservice udfører alt låsearbejde og låseservice i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Vi beskæftiger os med alt indenfor mekanisk og elektrotisk sikring.

 

JM Låseservice går op i god service og kvalitetsprodukter og vores priser hører til de mest fordelagtige på markedet. Hos os er du i sikre hænder!

JM Låseservice udfører

Terrassedørsgreb med nøgle

En terrassedørlås med låsecylinder sikre dig, dit hjem eller din virksomhed langt bedre imod indbrud end en lås med vrider. Det tager en tyv meget længere tid at skaffe sig adgang gennem terrassedør når den er med nøglelås. Allerede udefra kan tyven se at døren er aflåst samtidigt er det svært for tyven at komme ud. Vælg mellem Mul-T-Lock eller Ruko cylinder.

Terrassedørsgreb med kode

En terrassedørlås med tastatur og personlig kode giver høj sikkerhed og gør det svært at være tyv. Låsen kan anvendes, hvor der i forvejen er monteret en kantstenglås dvs. udover terrassedøre også altandøre, vinduer og lign. Allerede udefra kan tyven se at terrassedøren er aflåst, hvilket besværliggør døren både som adgangsvej og flugtvej. Bruges til indvendig aflåsning af terrassedørenDer tages forbehold for at evt udlusning/spartling og maling af døren efterfølgende som ikke er medregnet i prisen. Ved køb af MT5 kommer der et tillæg på 300 kr til systemoprettelse.Kontakt osHos os er du i trygge hænder[contact-form-7 id=”272″ html_class=”cf7_custom_style_2″]

Vi er forhandler af