laasesmed erhverv jm laaseservice

Låsesmed Erhverv – Fast låsesmed til din virksomhed 

Når du vælger en fast aftale med os, får du sikkerhed for at alle sikringsniveauer er overholdt i forhold til din forsikring

JM Låseservice tilbyder en fast attraktiv serviceaftale til boligforeninger, ejendomskomplekser, virksomheder, butikker og offentlige institutioner. En fast låsesmed kender din virksomhed ud og ind og ved præcis hvor dit behov ligger. Samtidig forkorter det arbejdstiden og er dermed kosteffektivt for dig der driver erhverv.

Låseservice tilpasset dit erhverv og organisation

Vi vedligeholder dine låseinstallationer løbende, så sikkerheden altid er i top. Vi ordner dine alarmer, sørger for sikker overvågning, håndterer akut opståede problemer, udskifter løbende slidte låse og monterer nye hvis det er nødvendigt.

laasesmed erhverv
laasesmed erhverv jm laaseservice 2

Sikringsniveauer til erhverv – Låsesmed til erhverv

Forsikringsselskaberne stiller en række krav, når du skal forsikre din virksomhed.

Der findes i alt 6 sikringsniveauer, og hvert niveau beskriver nøje hvilke krav, der stilles til dine låse, forstærkninger af dine bygningsdele, gitre, elektronisk alarmovervågning m.v.

Sikringsniveau 10 er det laveste niveau, og sikringsniveau 60 er det højeste. 

Sikringsniveau til erhverv indeholder alt lige fra mekanisk indbrudssikring, skalsikring, reaktioner ved alarm, mekanisk objektsikring, elektronisk objektovervågning til krav til elektronisk overvågning generelt.

Forsikringsniveauet afhænger af hvad du sælger, og hvilket dyrbart udstyr du har i din virksomhed som skal forsikres. I dine forsikringspapirer kan du se hvilket niveau din forsikring kræver af dig og din virksomhed, for at du er sikret mod indbrud.

JM Låseservice udfører alt i sikring af erhvervsejendomme

Vi forhandler kvalitets produkter, og går op i at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde.

Book et møde med vores sikringskonsulent og vi finder en løsning sammen.

 

laasesmed erhverv jm laaseservice 3
laasesmed erhverv jm laaseservice 1

Kontakt os for at bestille tid til sikring af din virksomhed og en fast løbende erhvervsaftale