Fast serviceaftale med låsesmeden

Nummerplader, overvågning og sikkerhed

Fast låsesmed til din virksomhed

Når du vælger en fast aftale med os, får du sikkerhed for at alle sikringsniveauer er overholdt i forhold til din forsikring

JM Låseservice tilbyder en fast attraktiv serviceaftale til boligforeninger, ejendomskomplekser, virksomheder, butikker og offentlige institutioner. En fast låsesmed kender din virksomhed ud og ind og ved præcis hvor dit behov ligger. Samtidig forkorter det arbejdstiden og er dermed kosteffektivt for dig der driver erhverv.

Web DCAX 5 e1694159403126

SERVICEAFTALE

ERHVERV

Få en fast serviceaftale

JM Låseservice udfører alt i sikring af erhvervsejendomme


Vi forhandler kvalitets produkter, og går op i at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde.

modul

Book et møde med vores sikringskonsulent og vi finder en løsning sammen

elektronisk adgangskontrol

3 grunde til at skaffe (Adk) elektronisk adgangskontrol i din virksomhed

Milesight videovovervågning erhverv JM Låsservice

1. Du behøver ikke nøgler, som ofte tabes eller smides væk

Med ADK slipper du for at give dine ansatte og gæster nøgler. De får udleveret et adgangskort/chip som kan kombineres med en personlig eller udvalgt kode. Du vælger selv, hvem der har adgang til hvilke døre.

2. Tryghed, indblik og kontrol

Du styrer adgangen til din virksomhed, og du kan gemme data på, hvem der kommer og går hvornår. Adgangskontrol fremmer trygheden med fleksible arbejdstider. Ansatte kan have fleksible arbejdstider, og møde tidligere ind om morgenen hvor der er ro og fred eller arbejde et par timer om aftenen, når behovet er der. 

3. En chip kan let udskiftes og omkodes

Du undgår tabte nøgler. Med elektronisk adgangskontrol kan du nemt spærre det chip/kort der er blevet væk og hurtigt lave et nyt. JM Låseservice håndterer låsesmeds opgaver til erhverv og hjælper dig med, hvordan du kommer godt i gang.