Betaling

JM Låseservice modtager betaling med kontanter og Mobilpay, efter end arbejde.

Skal der sendes en faktura skal det aftales på forhånd.

På fakturaer er der som standart 8 dages betalingsfrist, hvis ikke andet er aftalt på forhånd.
Alle kvitteringer og fakturerer sendes kun via mail.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Minimum fakturering for et servicebesøg: 1 time.

Efter den første time, faktureres der pr. påbegyndt 1/2 time.

Levering

JM Låseservice udfører arbejde på kundens adresse, eller på vores værksteder efter aftale.
Skal noget sendes med posten, sendes det for kundes regning, til nærmest posthus.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Gælder ikke bearbejdet materialer.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering/reklamation

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
JM Låseservice
Nygade 8
3320 Skævinge
info@jmlaaseservice.dk
41815131
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Der fratrækkes som udgangspunkt et gebyr på 25 kr. for refusion.

Fortrydelsesret

Ydelser hos JM Låseservice kan ikke fortrydes, da vi udføre arbejdet direkte ude hos kunden. Bearbejdet materialer ydes der ej fortrydelses ret på.

Diverse gebyr.

Penge retur til kunden: 25 kr.
Længere betalingsfrist (skal aftales på forhånd): 300 kr.
Om fakturering: 300 kr.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.jmlaaseservice.dk er Jm Låseservice, Nygade 8, 3320 Skævinge, cvr nr. 32204554

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Stripe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos www.flash.dk og betalingssystem gennem Stripe, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i www.flash.dks datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@jmlaaseservice.dk