Ajax alarmsystem – Tryghed mod indbrud  

 

Ajax alarmer kan mere end beskytte mod indbrud

Ajax proprietære teknologi, enheder og produktion har bevist deres pålidelighed i uafhængige laboratorietests i Europa og opnået certificering forbeholdt de mest troværdige professionelle sikkerhedssystemer.

Ajax alarmsystem - aja Alarm til private og erhverv

Ajax alarmsystem er udviklet til både at gøre dit hjem intelligent, samt at beskytte dig mod indbrud.

Med en Ajax alarmsystem opsætning, kan du hele tiden tilpasse behovet for sikringen i hjemmet eller i virksomheden.

Ajax alarmer er en ny generation af alarm- og sikkerhedssystemer der integrerer almindelige alarmfunktioner, smart-alarm funktioner, samt smart home funktioner, baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed.

Ajax udvikler software, der giver dig den bedste brugeroplevelse. Hele spektret omfatter mobil-apps, overvågnings-apps til PC samt nøglefærdige løsninger til tilslutning af Ajax-sikkerhedssystemer til tredjeparts-overvågningsstationer. Ajax software giver dig mulighed for at bruge alle sikkerhedssystemfunktionerne og understøttes af de mest populære platforme.

Ajax alarmsystem starterkit

StarterKit er et trådløst alarmsæt, der inkluderer bevægelses- og åbningsdetektorer, en alarmnøgle og en hub til at styre systemet. Dette udstyr er nok til at beskytte indgangen. Så snart en tyv åbner døren, aktiverer systemet en alarm, der giver både dig og dit evt. sikkerhedsfirma besked, hvis du har koblet en alarmcentral på systemet. I tilfælde af indbrud sender alarmsættet med en MotionCam-detektor en billedbekræftelse.
 
StarterKit bruger flere kommunikationskanaler som GSM og Ethernet. Du kan få Kits med Wi-Fi-understøttelse og du kan have to SIM-kort og op til fire uafhængige kommunikationskanaler med brugere samt en overvågningsstation. Nye Ajax-enheder kan udvide alle startsættene, såfremt du har behov for yderligere udbygning af Ajax alarmsystemet.
 

Super god og nem alarm som kan betjenes via betjeningspanel, fjernbetjening eller app.

Ajax alarmer kommer med følgende produkter til at sikre hjemmet:
 
 
 

Ajax Alarmsystem kan betjenes via mobile enheder

Ajax alarmsystemet kan endvidere betjenes både til privat og erhverv og styres via mobile enheder. Super god og nem alarm som kan betjenes via betjeningspanel, fjernbetjening eller app. Alarmen er innovativ og giver et enkelt og klart overblik over alle funktioner i dit system.

Ajax udvikler software, der giver den bedste brugeroplevelse for alle. Hele spektret omfatter mobil-apps, overvågnings-apps til PC samt nøglefærdige løsninger til tilslutning af Ajax-sikkerhedssystemer til tredjeparts-overvågningsstationer. Ajax software giver dig mulighed for at bruge alle sikkerhedssystemfunktionerne og understøttes af de mest populære platforme.

Med Ajax kan du opbygge dit alarmsystem lige som du har lyst til. Der kan tilkøbes et utal af detektorer, som kan hjælpe dig med at sikre dit hjem. Med en Ajax alarm hub styrer du dit Ajax alarmsystem intelligent og nemt.

Ajax Alarmsystem
Tryk her for at se vores produkter

Samarbejde med vagtcentral og lokale vagtfirmaer

Uanset om det er indbrud, brand eller oversvømmelser, så er Ajax alarmsystem den logiske løsning til et alsidigt komplet sikkerhedssystem.

Ajax alarmsystem er godkendt i sikringsniveau 40 og det er altid muligt at få tilknyttet en  Ajax alarm til en kontrolcentral, så du får døgnbemandet overvågning af din alarm. Alarmdelene bliver produceret i Europa, og sælges til hele verden.

Tjek også vores videoovervågning og vores adgangskontrol der sikrer dit hjem yderligere.

Kontakt os

Hos os er du i trygge hænder.