ASSA ABLOY logo

JM Låseservice er forhandler og specialist af Assa Abloy (tidligere ruko). 

Vi leverer, monterer og servicerer alle Ruko´s produkter.
Vi installerer flere låsesystemer til privat og erhverv og tager din sikkerhed meget alvorligt. Du får den bedste service på alle Ruko´s produkter.
 
Ring, få et tilbud og vi kommer kort efter og leverer og monterer.
 
Låsecylindere fås i alle prisklasser men tag højde for at sikkerheden og kvaliteten varierer. Det kan betaler sig, hvis uheldet skulle være ude, at have købt godkendte låse med høj sikkerhed.

JM Låseservice er konkurrencedygtige indenfor alt i mekaniske og elektroniske låsesystemer. Gør dig klart inden du vælger dit næste låsesystem hvad de krav og behov måtte være. Har du brug for hjælp til valg af låsetype eller låsesystem, så kontakt os endelig.

Køber du flere Ruko låsecylindre leveres disse uden merpris kodet til den samme nøgle.

Assa Abloy Serie 1200

Med Serie 1200 får du samme nøgle til det hele. Ruko’s låsesystem Serie 1200 er et sikkerhedsprodukt med d12 teknologi til private hjem. Assa Abloy Serie 1200 er patenteret, og baseret på d12 teknologien. Og hvor navnet d12 stammer fra, ses tydeligt når man kigger på cylinderen. Hullet i cylinderen hvor nøglen sættes ind – som i fagsprog kaldet profilen – er formet som et d, og den form har Ruko patent på.

Den grønne kodebrik – Assa Abloy der ligner en nøgle

Med Assa Abloy Serie 1200 følger der en grøn kodebrik, der er udformet som en nøgle. Den skal du opbevare et sikkert sted, og så du altid kan finde den igen – for kodebrikken skal anvendes, hvis du gerne vil bestille ekstra låsecylindre.

Nøglerne kan frit kopiers i byggemarkeder, og hælebarer.

Assa Abloy Merkur 401

Merkur 401 er et patenteret låsesystem med god sikkerhed, nøglekontrol og fuld fleksibilitet. Ruko-universet vil ændre sig løbende – for patenter løber ud, nye teknologiske muligheder opstår, og vi bliver hele tiden klogere.

Merkur 401 er velegnet til boligforeninger, sportsklubber, sommerhuse mv., og kan med fordel erstatte ældre låsesystemer som Serie 500 og Serie 600.

Kontakt os

Hos os er du i trygge hænder.