JM Låseservice har mange års erfaring i adgangskontrol

Med udgangspunkt i markedets førende leverandører løser JM Låseservice dagligt både store og små sikkerhedsløsninger til private og erhverv.

Vi leverer pakkeløsninger skræddersyet efter dine behov også inden for adgangskontrol er vi forhandlere af kvalitetsprodukter og har løsningen til dig er træt at glemme sin nøgle eller har mange medarbejdere der har nøgler:

Anskaf dig en digital løsning til hoveddøren og gør nøglen overflødig – Det er nemt, lækkert og det er sikkert.

Adgangskontrol Yale Doorman - JM Låseservice

Har du behov for adgangskontrol?

Hos JM Låseservice hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning til jer, hvad enten det er privat eller erhverv.

Vi tilbyder en række forskellige løsninger inden for adgangskontrol. Vi har både løsninger der er med brik, tastatur, mobil via bluetooth og kortlæser. Vi udarbejder altid en løsning der er skræddersyet til jer.

Adgangskontrol Yale Doorman - JM Låseservice

Smart Air Adgangskontrol

SMARTair® elektroniske låse byder på avanceret, brugervenlig adgangskontrol med flere adgangsmetoder.

Et SMARTair® adgangskontrolsystem er bygget op omkring tre hovedelementer.

Med intuitiv software kan du styre, identificere og opdatere nøjagtigt hvem, der kan åbne hvilke døre. Du får et øjeblikkeligt overblik over bygningens sikkerhedsstatus med en brugervenlig grænseflade, der er tilgængelig fra næsten alle standard pc’er, tablets eller smartphones.

Vi har SMARTair® læsere, der kan sikre næsten enhver åbning i alle slags bygninger. Vores langskilte og cylindre passer til indvendige og udvendige døre. Væglæsere styrer adgang til elevatorer, indgangsdøre med høj trafik og parkeringspladser. Skabslåse sikrer, at dokumenter eller medicin kan opbevares sikkert og overvåges fuldt ud på adgangskontrolplatformen.

SMARTair® giver også brugerne et valg mellem flere adgangsmetoder, så de kan åbne dørene sikkert med en nøglebrik, en mobiltelefon eller et standard elektronisk nøglekort. Tabte eller stjålne nøglekort udgør ikke længere et problem, fordi de let og hurtigt kan annulleres eller genudstedes øjeblikkeligt. Brugere af SMARTair® adgangskontrolsystem kan åbne døre med deres mobiltelefom og OpenowTM appen, der omdanner deres smartphone til et sikkert virtuelt nøglekort.

Simon Voss 3060 – Den digitale totalløsning,
der kan mere.

Et låseanlæg til alle sikkerhedskrav. Fra bommene over døre, porte, elevatorer og tælleapparater til skabe og skuffer kan Låsesystem 3060 integrere alle ”aflåsningsjobs” i en digital totalløsning. Der er intet – eller kun lidt – som System 3060 ikke kan klare, og det gør System 3060 specielt velegnet. 

Det modulopbyggede System 3060 gør det ikke mindst muligt at tilpasse låseanlægget individuelt. En ny tilbygning, flere døre, ekstra kontrolfunktioner: Alle ændringer kan færdiggøres hurtigt og billigt takket være trådløs, batteridreven teknik.

Som eneste producent tilbyder SimonsVoss to identifikationsmedier: den ”aktive” transponder og det ”passive” SmartCard. Den batteridrevne transponder, der fungerer som en radionøgle, frembyder væsentlige fordele inden for emnerne sikkerhed og komfort.

System 3060 anlæg er maksimalt fremtidssikrede, for alle ældre moduler forbliver kompatible og funktionelle selv med ny teknik. De digitale systemkomponenter er af højeste kvalitet med hensyn til materiale, teknik & design – forudsætningen for fuld funktionalitet og pålidelighed.

Simon Voss MobileKey – Sådan låser man enkelt elektronisk og dejligt intelligent!

Innovationen specielt til private og små/mellemstore virksomheder bringer dig op på det nyeste tekniske niveau. De gode gamle nøgler erstattes i MobileKey-systemet af en digital transponder, et pinkode-tastatur eller en smartphone.

Hvis du har mistet din transponder, kan du ganske enkelt spærre denne og aktivere en ny. Og bedst af alt: Du behøver ikke længere udskifte låse.

Yale Doorman Adgangskontrol til din bolig

Yale Doorman er en avanceret elektronisk lås, som giver dig mulighed for at kombinere høj sikkerhed med bekvemmelighed, helt uden nøgle. Du bestemmer selv om du vil bruge nøglebrik, kode eller fjernbetjening når du låser din dør op.

Du får:

  • høj sikkerhed, samt et flot og tidløst design
  • du slipper for nøgler.
  • du åbner døren med din helt egen 6 cifrede kode
  • du kan opret op til 10 forskellige koder
  • alle i familien kan få sin egen kode

Skal du have håndværkere på besøg? Have leveret varer? Eller kommer  rengøringen? Opret en 4 cifret kode, der kun gælder i 24 timer. 

  • lås døren op med et enkelt bip
  • brug nøglebrik for at gøre det helt enkelt at låse sig ind
  • tilkobl op til 10 nøglebrikker
  • kombiner evt. med kode for ekstra sikkerhed
  • en mistet brik fjernes nemt fra systemet.

Gør dit hjem smart. Kombiner Yale Doorman med en Yale Smart Living Hub eller en elektronisk alarm. Så kan du sidde på arbejdet og via en app låse håndværkeren ind eller få en besked, når dine børn har låst sig ind.