12.03.2015 00.40.55ahrOR

Mul-T-Lock – det sikre valg.

JM Låseservice er autoriseret Mul-T-Lock forhandler.  Vi er som Mul-T-Lock forhandler førende i MTL500, MT5, ClassisPro, Classic og Interaktiv.

Mul-T-Lock er et af de førende selskaber på verdensplan indenfor udvikling og produktion af cylindre og låsesystemer til såvel private hjem som virksomheder og højsikkerheds områder som bank og forsvar. Mul-T-Locks R&D´s eksperter har udviklet flere låsekoncepter, som løser markedets øgede behov for sikkerhed på verdensplan.

Mul-T-Lock er en del af Assa Abloy koncernen, som er en sammenslutning af verdensførende leverandører og er markedsledende i sikkerheds- og låsesystemer. Dette giver en blåstempling af Mul-T-Lock i markedet til dig som kunde.

Mul-T-Lock nøgler/cylindre kendetegnes blandt andet ved de forskellige patenterede 2 sidede nøgler og cylindre med 10 stifter eller mere, der med en helt særlig opbygning udgør en høj sikkerhed mod piratkopiering og opdirkning.

Alle vores Mul-T-Lock nøgler har Key Copy Control, så nøglerne ikke frit kan kopieres.

Mul-T-Lock har et bredt udvalg af cylinder, nøgletyper, hængelåse, beslag og møbellåse.

Se evt vores produkt katalog for flere detaljer om produkterne


ClassicPro

Mul-T-Lock ClassicPro tilbyder, i den bedste klasse af låse, en super kvalitet til en overkommelig pris.

Mul-T-Lock ClassicPro kombinerer sin avancerede teleskopiske stifte teknologi med et speciel patenteret snit, så den opfylder højere sikkerhedsstandarder i erhvervsejendomme og private hjem.

ClassicPro giver:

 • øget sikkerhed
 • pålidelig nøgle kopibeskyttelse
 • højsikkerheds komponenter til en pris der er lig standard cylinder.

Key Copy Control – Giver dig endnu et lag af beskyttelse.

For at kopiere en ClassicPro nøgle kræver det et ClassicPro nøglekort, som skal indlæses i den specielle KC5 maskine, som kun godkendte Mul-t-Lock forhandlere kan købe. ClassicPro yder derfor en højere modstand mod indbrud, banke nøgler og dirkning.

MT5

MT5 hører til i gruppen af High Security cylinder platforme, og er Mul-T-Lock´s bud på at dække et behov hos millioner af kunder over hele verden, der leder efter præcis denne type sikkerhed. Ved at lytte til vores markeder, og udnytte årtiers knowhow og innovation, har vi skabt en avanceret løsning – designet til at imødekomme det stigende sikringsbehov hos det 21. århundredes forbrugere.

MT5 platform omfatter flere låsemekanismer:

 • Konfiguration af Mul-T-Lock teleskopisk pin teknologi (MT5 ®)
 • Patenteret Alpha Springfjeder, et mobilt element placeret på spidsen af nøglen, der udløser en særlig spærremekaniske i cylinderen når nøglen er i sin korrekte position
 • Adgangsbegrænsninger igennem forskellige varierende notgange i nøgler og cylindre

Derudover kræver nøgleskæring en dedikeret computerstyret nøgleskæremaskine KC5 der sammen med et særligt systemberegningsprogram kan skære systemnøgler.

Disse forhold giver millioner af mulige kombinationer og samtidig en meget høj sikkerhed imod utilsigtet kopiering af nøgler

MT5 leveres altid som registreret system, hvor nøglerne kan bestilles via bestillingsformular som sendes til os eller via vores hjemmeside. En nøglebestilling verificeres med enten underskrift eller pinkode, på den måde er du sikret at ikke hvem som helst kan bestille nøgler.

MTL500

 

MTL 500

MTL 500 er lavet på samme nøgleprofil som MT5. Det betyder at MTL 500 er bagud kompatibel med MT5.

MTL 500 patenteret mekanisk platform integrerer avanceret teknologi med fremragende beskyttelse og forbedret nøglekontrol.

Perfekt til enhver som ønsker høj sikkerhed. Det er uanset om du er privat person eller erhvervsvirksomhed.

MTL 500 er baseret på Mul-T-Lock’s feltprøvede patenterede teknologi.

Med MTL 500 får du Mul-t-lock’s store udvalg af cylindre og hængelåse, så vi kan sikre enhver situation.

MTL500

 

Funktioner og fordele ved MTL500

 • MTL 500 understøtter store og komplekse hovednøglesystemer, der indbygger hierarki og matrixkrav, selv inden for samme suite
 • 100% bagudkompatibel med det tidligere MT5 system, dvs du vil kunne bruge en MTL 500 nøgle i en MT5 cylinder, men ikke omvendt.
 • Stort udvalg af cylinder- og hængelåstyper samt størrelser, der passer til enhver applikation
 • Giver dig en række forskellige nøglemuligheder
 • Hurtig og let at fastgøre
 • Let at samle ved hjælp af den samme nøglemaskine og fastgørelsessæt som Mul-T-Locks tidligere patenterede platforme
 • Opfylder høje internationale standarder der tilbyder forbedret modstand mod forskellige former for indbrud og cylinderangreb.

 

Kontakt os

Hos os er du i trygge hænder