12.03.2015 00.40.55ahrOR

Mul-T-Lock – det sikre valg.

JM Låseservice er autoriseret Mul-T-Lock forhandler.  Vi er som Mul-T-Lock forhandler førende i MT5, ClassisPro, Classic og Interaktiv

Mul-T-Lock er et af de førende selskaber på verdensplan indenfor udvikling og produktion af cylindre og låsesystemer til såvel private hjem som virksomheder og højsikkerheds områder som bank og forsvar. Mul-T-Locks R&D´s eksperter har udviklet flere låsekoncepter som løser markedets øgede behov for sikkerhed på verdensplan.

Mul-T-Lock er en del af Assa Abloy koncernen, som er en sammenslutning af verdensføreden leverandører og er markedsledende i sikkerheds- og låsesystemer. Dette giver en blåstempling af Mul-T-Lock i markedet til dig som kunde.

Mul-T-Lock nøgler/cylindre kendetegnes blandt andet ved de forskellige patenterede 2 sidede nøgler og cylindre med 10 stifter eller mere der med en helt særlig opbygning udgør en høj sikkerhed mod piratkopiering og opdirkning.

Alle vores Mul-T-Lock nøgler har Key Copy Control, så nøglerne ikke frit kan kopiers.

Mul-T-Lock har et bredt udvalg af cylinder, nøgletyper, hængelåse, beslag og møbellåse.

Se evt vores produkt katalog for flere detaljer om produkterne

ClassicPro

Mul-T-Lock ClassicPro tilbyder, i den bedste klasse af låse, en super kvalitet til en overkommelig pris.

Mul-T-Lock ClassicPro kombinerer sin avancerede teleskopiske stifte teknologi med en speciel patenteret snit til at opfylde højere sikkerhedsstandarder for erhvervsejendomme og private hjem.

ClassicPro giver øget sikkerhed, pålidelig nøgle kopibeskyttelse, højsikkerheds komponenter til en pris der er lig standart cylinder.

Key Copy Control – Giver dig endnu et lag af beskyttelse. For at kopiere en ClassicPro nøgle kræver det ClassicPro nøglekort, som skal indlæses i den specielle KC5 maskine, som kun godkendte Mul-t-Lock forhandler kan købe. ClassicPro yder en højere modstand mod indbrud, banke nøgler og dirkning.

MT5

MT5 den nye generation af High Security cylinder platform, er Mul-T-Lock nyeste svar på behov og ønsker hos millioner af kunder over hele verden. Gennem at lytte til vores markeder, og udnytte årtiers knowhow og innovation, har vi skabt en avanceret løsning – designet til at imødekomme det stigende sikringsbehov hos det 21. århundredes forbrugere.

Den nye MT5 platform omfatter flere låsemekanismer:

  • En ny konfiguration af Mul-T-Lock teleskopisk pin teknologi (MT5 ®)
  • En ny patenteret Alpha Springfjeder, et mobilt element placeret på spidsen af nøglen, der udløser en særlig spærremekaniske i cylinderen når nøglen er i sin korrekte position
  • Adgangsbegrænsninger igennem forskellige varierende notgange i nøgler og cylindre

Derudover kræver nøgleskæring en dedikeret computerstyret nøgleskæremaskine KC5 der sammen med et særligt systemberegningsprogram kan skære systemnøgler.

Disse forhold giver millioner af mulige kombination og samtidig en meget høj sikkerhed imod utilsigtet kopiering af nøgler

MT5 leveres altid som registret system, hvor nøglerne kan bestilles via bestillingsformular som sendes til os eller via vores hjemmeside. En nøglebestilling verificeres med enten underskrift eller pinkode, på den måde er man sikret at ikke hvem som helst kan bestille nøgler.

Kontakt os

Hos os er du i trygge hænder