Ajax Alarm til Erhverv

Godkendt i sikringsniveau 40

Ajax Alarm er et eksklusivt alarmsystem til erhverv

Ajax alarm er godkendt i sikringsniveau 40 og det er altid muligt at få tilknyttet din alarm til en kontrolcentral, så du får døgnbemandet overvågning af din virksomhed.

Med en Ajax alarm kan du hele tiden tilpasse sikringsniveauet efter behovet, og de regler der gælder fra forsikringen.

Ajax er en ny generation af alarm- og sikkerhedssystemer der integrerer almindelige alarmfunktioner med videoovervågning  baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed og med markedets mest avancerede platform.

Alarmsystemet anvendes til erhverv, hvor sikringsniveauer er påkrævet.

JM Laaseservice CombiProtect

AJAX ALARM

ERHVERV

SIKRINGSNIVEAU 40

Ajax Alarm hub

Alarmer fra AJAX er et komplet alarmsystem der er udviklet til både at gøre din virksomhed intelligent, samt at beskytte effektivt mod indbrud

Professionel software der kan betjenes via mobileenheder

Ajax Alarmer kombinerer nemlig de bedste komponenter, kraftfuld software og pålidelig sikkerhedsteknologi. Ajax alarmsystemet giver tusindvis af mennesker over hele verden ro i sindet til at gå på arbejde, nyde ferie og få en god nats søvn.

Ajax alarmer fås med lækagedetektor ved oversvømmelse, brandalarm, bevægelsessensor, detektorer til vinduer, glasdetektor til glas der ødelægges, sirener, panikknap m.m.

Ajax Alarmsystem
Ajax Alarmsystem betjeningspanel brandalarm
BESKYT DIN BOLIG MED Et ALARMsystem

Ajax Alarmer sørger for sikkerheden 24/7

Ajax Alarmsystem

Hos JM Låseservice forstår vi vigtigheden af at beskytte din virksomhed mod potentielle trusler og indbrud. Derfor tilbyder vi topkvalitets Ajax alarmsystemer, der er skræddersyet til erhvervsmæssige behov. 

Forhandling af Ajax Alarmsystemer til Erhverv

Som autoriseret forhandler af Ajax alarmsystemer er vi stolte af at tilbyde de seneste og mest avancerede sikkerhedsløsninger til virksomheder i hele Nordsjælland. Vores omfattende sortiment giver dig mulighed for at vælge den perfekte løsning, der passer til dine specifikke sikkerhedsbehov. Vi rådgiver dig gerne om de bedste muligheder, der passer til din virksomheds størrelse og struktur.

Professionel Installation af Ajax Alarmsystemer

En korrekt installation er afgørende for, at dit alarmsystem fungerer effektivt. Vores certificerede teknikere har omfattende erfaring med at montere Ajax alarmsystemer i forskellige erhvervsområder. Vi sikrer, at systemet er korrekt konfigureret og integreret i din virksomheds eksisterende sikkerhedsinfrastruktur. 

Godkendt i sikringsniveau 40

Ajax alarm tilbehør – Kombiner dit Ajax sikkerhedssystem og videoovervågning i én app

Kend årsagen til alarmen går
Gik alarmen? Videostrømmen hjælper dig med at finde ud af, om truslen er reel. I Ajax-appen kan du åbne videoen og se, hvad der sker på anlægget lige nu.

Du kan også benytte MotionCam-detektorer. De er udstyret med kameraer, der kun tager en række billeder, når bevægelsesalarmen udløses. MotionCam er en hurtig måde at verificere alarmer på uden at kompromittere brugernes privatliv.

Ajax alarmsystem - aja Alarm til private og erhverv

Ajax alarm tilbehør – Kombiner dit Ajax sikkerhedssystem og videoovervågning i én app

Overvåg din virksomhed med sikker videoovervågning. Videokameraer har nemlig ingen fridage, så vil du vide hvad der sker på dit kontor 24/7, så kan du altid tjekke disse. Vi tilslutter dine kameraer med blot et par enkelte tryk.

Antallet af kameraer eller DVR’er, der kan tilsluttes Ajax, afhænger af hubmodellen du har. Tag fat i os så kommer vi med en pris til dig, der matcher dine behov i virksomheden. Er du i tvivl om hvor mange kameraer skal der op? Vi kommer med anbefalinger til dette baseret på dine ønsker og vurderet ud fra, hvordan du er bedst sikret. Hvor skal de sidde? Hvad har du brug for at videoovervåge? Fx et lager fyldt med varer?

Ajax Alarmsystem

Automatiseringsudstyr

Automatiseringsenheder gør din tyverialarm til et smart hjemmesystem, der selvstændigt kan tage sig af sikkerheden. Ajax-smarte relæer og stikkontakter kan udføre opgaver, der for det meste er rutineprægede for os.

Åbn garagedøre, tænde for kedlen eller varmelegemet, slukke lyset, lukke elektriske låse, lukke for vandet – alle disse handlinger kan udføres med et enkelt klik i appen eller ved et indstillet scenarie.

Indbyggede energiforbrugsmålere gør det muligt at spore strømforbruget i realtid.

Fuldt autonome branddetektorer

Ajax-sikkerhedssystemets brandbarriere er trådløse branddetektorer, der straks alarmerer ved røgdetektion eller hurtig temperaturstigning. En kombineret brand- og kulmonoxiddetektor beskytter mod CO-forgiftning, som er livsfarlig.

Som en del af Ajax-sikkerhedssystemet advarer branddetektorerne brugerne via tilsluttede sirener, mobilapp, SMS eller opkald. Flere detektorer, der er forbundet til hubben, kan aktivere en alarm synkront, hvis mindst én af dem udløses. Den sammenkoblede alarm øger chancen betydeligt for, at alle i et lokale får besked om branden i tide.

Ajax-branddetektorerne har to batterier og en indbygget brummen og er altid klar til at rapportere om fare, uanset strømforsyning eller kontrolpanelforbindelse.

Trådløse vandlækagedetektorer

Ajax trådløse vandlækagedetektorer kan forhindre oversvømmelser allerede fra de første dråber der lækker. Så snart der siver vand ind på et af de fire par sensorer, aktiverer systemet straks en alarm. Meddelelser om oversvømmelse sendes til brugerne og et sikkerhedsfirma. Ved at styre en elektrisk ventil via et relæ kan Ajax-sikkerhedssystemet automatisk lukke for vandet, indtil nødhjælpstjenesterne ankommer.

05 bedroom b 1.w610.h610.fill e1692091774494
Ajax Alarmsystem
Ajax Alarmsystem
BESKYT DIN BOLIG MED Et ALARMsystem

Overvågnings App med Pro desktop

Ajax Alarmsystem

Med Pro Desktop får du masser af muligheder for at holde øje med din virksomhed:

Begivenheders historie
Se begivenhederne på stedet og filtrer dem efter type: alarmer, fejlfunktioner, til-/frakobling eller betjening af smarte stikkontakter og relæer.

Fleksibel adgang
Giv dine medarbejdere midlertidig adgang til hub-indstillingerne.

Fjernkonfiguration
Skift indstillinger for klienthubs, test detektorer og du kan til- eller frakoble faciliteter uden at forlade dit kontor.

Centraliseret ledelse
Overvåg driften af tusindvis af beskyttede faciliteter på store skærme.

Øjeblikkelig alarmreaktion
Find ud af hændelserne på stedet med push-beskeder. Tjek adressen, årsagen til en alarm og placeringen af en udløst detektor eller en panikknap i hændelsesoversigten.

Privatliv
Beskyt din konto med to-faktor-godkendelse og indstil en adgangskode for at komme ind i appen. Spor logins og administrer kontosessioner på andre enheder.
 

Tjek også vores videoovervågning og vores adgangskontrol der sikrer din virksomhed yderligere.

Alarmsystem til erhverv

Hvad koster en alarm til erhverv?

Hos JM Låseservice køber du dit eget system og derefter har du ingen eller meget få udgifter efterfølgende. Så hvad den præcise pris er afhænger af hvor mange komponenter du skal have. Men du kan få en startpakke fra 3995,- ex montering.

Hvad et alarmsystem koster er meget forskelligt. Det afhænger helt af hvilket system du køber og om der skal kobles op til kontrolcentral eller ej. Husk at tjekke hvilket sikringsniveau du har som virksomhed. Det kan have betydning for hvilket alarmsystem du skal købe.

Hvis du fx lejer et alarmsystem hos et af de større alarmfirmaer, så betaler du en engangsydelse for opsætning og så et fast abonnement om måneden, som dækker leje af systemet og kontrolcentral.

 

Hvad koster en alarm hos JM Låseservice?

Det afhænger helt af hvilket system du køber og om der skal kobles op til kontrolcentral eller ej. Husk at tjekke hvilket sikringsniveau du har som virksomhed. Det kan have betydning for hvilket alarmsystem du skal købe.

Hvis du fx lejer et system hos nogle af de større alarm selskaber, så betaler du en engangsydelse for opsætning og så et fast abonnement om måneden, som dækker leje af systemet og kontrolcentral. Vil du slippe for det, så køb dit eget system som du selv ejer, og hvor du ingen månedlige leje udgifter har.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Hvilet system du skal vælge, afhænger af din virksomheds behov. Husk at tjekke hvilket sikringsniveau du har som virksomhed. Det kan have betydning for hvilket alarmsystem du skal købe.

AJAX alarm kan levere alarmsystemer i sikringsniveau 60, som er det højeste sikringsniveau du kan have. Sikringsniveauerne går fra 10-60, tjek med dit forsikringsselvskab hvilket niveau du har.

Skal der være mulighed for at få en vagt ud eller vil du administrere det hele selv?

Med vores alarmsystem AJAX, har du mulighed for at vælge begge dele, det er ikke alle systemer man kan det på. 

Skal du have mulighed for at få andre beskeder end kun ved indbrud?

Med AJAX alarmsystem kan du få besked ved både røg, co2, brand, vand og luftkvalitet. Det er sågar muligt for at styre lys og varme, samt tænde og slukke for vandet.

AJAX alarmsystem er et af de førende produkter på markedet. Med en alarm fra AJAX får du sikkerhed i 1. klasse. Ud over at få et af verdens bedste alarmsystemer, så for du også en lækkert design med mange muligheder.