Trænger du til nye døre og vinduer?

JM Låseservice hjælper dig med den rette løsning.

Vi forhandler Outrup kvalitetsdøre og vinduer. 

Nye døre og vinduer i klassisk minimalistisk stil

Hos JM Låseservice hjælper vi dig med alt fra opmåling til valg af sikringsløsninger på jeres nye døre og vinduer.

Vi samarbejder med vores lokale tømrer, som professionelt og hurtigt monterer dine nye klassiske døre og vinduer for os, og vi kan stå inde for, at du får en flot kvalitet med forsikringsgodkendte låse fra start af. Ved at vælge nye døre hos os, får du en total løsning, som både omfatter valg af dør, men også valg af de rigtige sikringsløsninger, så tyven bliver holdt ude af huset.

Hoveddøren er omdrejningspunktet for både velkomst og afskeder, men det er også der en tyv vil kigge på din lås for at spore sig ind på sikrings niveauet for resten af huset. Derfor er det vigtigt at vi afklarer med dig inden vi bestiller døren, hvilket sikringstilbehør du skal have med fra fabrikken af. Vær obs. på at det er billigere at få de rigtige låse og den rigtige sikkerhed monteret på døren fra starten af, end at vi efterfølgende skal ud og bygge døren om.

Bestil døre og vinduer i topkvalitet fra Outrup

Outrup laver døre og vinduer i top kvalitet, de bruger kun fingerskåret træ og minimum 90% kernetræ i udadvendte dele, og det betyder en meget effektiv beskyttelse mod råd og svamp i Outrups vinduer og døre. Ved at bruge fingerskåret træ undgår du knaster, harpikslommer og andre dårlige dele, som kan svække træets levetid og styrke.

Outrup døre og vinduer er en pryd for øjet hver gang du kommer og går.

Outrup døre beskytter mod energitab

Stiller du høje krav til kvalitet og finish og afsøger markedet, inden du træffer dit valg? Så forstår vi dig godt, og vi ved du vil blive begejstret, når du ser modellerne og designet fra Outrup.

Outrups kvalitetsvinduer og -døre er lavet af de bedste materialer og konstrueret på en måde, der beskytter optimalt mod slitage, ælde og energitab.

Produkterne er produceret i Danmark af yderst kompetente og meget passionerede medarbejdere, der sikrer dig en høj kvalitet i slutresultatet.

Nye døre og vinduer der oser af charme og romantik

Hos Outrup kan du få lige netop den dør du ønsker dig, det er uanset om du skal bruge en ny hoveddør, en ny terrassedør, en skydedør eller en foldedør.

Du kan få den i lige præcis den farve du ønsker dig, bare oplys os en RAL farve, så males døren efter dine ønsker.

Kontakt os for at bestille tid til opmåling af døre og vinduer

[contact-form-7 id=”272″]