Om os

 

JM Låseservice udfører alt låsearbejde og låseservice i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Vi beskæftiger os med alt indenfor mekanisk og elektrotisk sikring.

 

JM Låseservice går op i god service og kvalitetsprodukter og vores priser hører til de mest fordelagtige på markedet. Hos os er du i sikre hænder!

JM Låseservice udfører

Den lille fleksible pakke – Alt hvad du behøver!

TVAC16000 optager med 4 kanaler, 2 trådløse kameraer, 7″touch screen og App

Denne ABUS pakke er en simple overvågningsløsning der indeholder alt du har brug for, du kan dog tilkøbe ekstra kameraer alt efter behov. Samtidig får du funktioner som livebilleder direkte på din telefon med en automatisk funktion gør at du kan følge med hvis kameraets PIR føler registrere bevægelser.

Ekstra kamera til TVAC16000

Professionel pakkeløsning med 2 kameraer

Analogoptager TVAC18000B og kameraer TVAC18010B

Analog HD pakke m/4 720p kameraer

Denne pakke består af: 1 x 8-kanals optager, 4 x udendørs kameraer, 1 x 1 TB harddisk, USB mus og 1 strømforsyning.

Et komplet sæt der indeholder alt hvad der er brug for, og som er simpelt at installere grundet pre-konfigurerede indstillinger:

Tilslut kameraerne, forbind og vælg den ønskede optag funktion. Der er mulighed for at opgradere og tilføje op til 4 ekstra kameraer.

Via LAN-tilslutning kan man tilgå livebilleder og optagelser på internetbrowser og ABUS iDVR app til iOS og Android. Der kan også tilsluttes monitor direkte til optageren, hvis dette ønskes.

Fås med enten dome eller tube kamera

Analog HD pakke m/4 dome 1080p kameraer

4 stk. udendørs fuld HD 1080p dome kameraer. Analog HD signalet transmitteres via RG59 kabel på afstande op til 300 meter, mens det med RG6 kabel er muligt at nå helt op på 500 meter. Kameraet har integrerede high-power IR LED lys med en rækkevidde på op til 20 m. 3D DNR og WDR funktionerne sikrer støjfrie billeder uden modlys kontraster både dag og nat.
Den høje beskyttelsesklasse gør kameraet egnet udendørs, selv under krævende vejr/støv forhold.

8-kanals analog HD optager, mulighed for at tilslutte op til 8 kameraer via coax kabler. Der kan tilsluttes både traditionelle analoge og analog HD kameraer. Der optages i op til 25 fps ved 720p og op til 12 fps ved 1080p.

Optageren har mulighed for at integrere yderlige 2 IP kameraer via netværket. Optageren er let at konfigurere med den medfølgende mus.
Der kan vælges 3 typer optagelsesfunktioner; optagelse ved bevægelsesgenkendelse, tidsstyret eller konstant.
Optageren kan tilgås via ABUS iDVR app eller webbrowser, for at se optagelser og livebilleder. Der medfølger en 1 TB 2,5″ harddisk i pakken.Kontakt osHos os er du i trygge hænder[contact-form-7 id=”272″ html_class=”cf7_custom_style_2″]

Vi er forhandler af