Din lokale låsesmed

Låsesmed Slangerup

Når telefonen ringer frisk og i højt tempo fra morgenstunden af, og der er problemer med låsen der driller, nøglerne der af uransagelige årsager har valgt at forsvinde og ikke vil findes, du skal have sikret din boligforening, villa, ejendom eller virksomhed med vores smarte og sikre elektroniske låsesystemer og adgangskontroller, du har smækket dig ude ved et uheld, leder efter specialløsninger til sikring af dit private hjem, din virksomhed og institutionen, så rykker JM Låseservice lynhurtigt ud og hjælper dig.

Vi står klar til at fixe enhver låseproblematik du skulle stå med, til den bedste pris i Slangerup.

Ajax Alarmsystem
hvor sikker er din virksomhed eller din bolig?

Brug for låseservice i Slangerup? Få et indbrudssikkert hjem med et GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Skal du for eksempel have indbrudssikret dine døre og vinduer mod ubudne gæster i Slangerup? Så er JM Låseservice klar til at hjælpe dig! Få lavet et GRATIS sikringstjek og få gode råd til hvordan du optimerer din, familiens og virksomhedens sikkerhed.

Antallet af indbrud i private hjem ligger relativt højt i Danmark.

Vi ved fra statistikkerne, at indbrud altid er koncentreret i de mørke vintermåneder og i store ferieuger, som juleferie, påskeferie og sommerferie. Indbrud sker ofte i de tidlige morgentimer, når du lige er taget på arbejde og igen i de tidlige aftentimer og inden du kommer hjem.

Hos JM Låseservice får du et effektivt sikkerhedstjek af dine døre og låse, så du præventivt kan forebygge indbrud med de rigtige og sikkerhedsgodkendte nye låse og nøgler.

hvor sikker er din virksomhed eller din bolig?

10 gode råd fra Det Kriminalpræventive Råd til hvad du kan gøre for at sikre din bolig:

En omlægning af låse er det samme som en omkodning af cylinderen.

Det vi gør er, at udskifte stifterne inde i låsecylinderen med nye stifter, således at den gamle nøgle/nøgler ikke længere passer.

Vi anbefaler vores kunder af sikkerhedsmæssige årsager, at få omlagt sin lås ved overtagelse af et nyt hus / ejerskifte eller hvis du har tabt din nøgle eller denne er bortkommen på anden vis.

Din lokale låsesmed

Få monteret Yale Doorman elektroniske låse

De populære Yale Doorman låse, er en avanceret elektronisk lås, som giver dig mulighed for at kombinere høj sikkerhed med stor bekvemmelighed for alle i husstanden / virksomheden, og det helt uden brug af nøgler.

Du bestemmer helt selv om du vil bruge en kode, en nøglebrik eller fjernbetjening, når du låser yderdøren op. Vores elektroniske låse bliver mere og mere populære, fordi de giver dig en utrolig høj sikkerhed, samt at du får et flot og tidløst design.

Yale Doorman anvendes til alle yderdøre i huse eller lejligheder, og låsen betjenes med enten en kode, en fjernbetjening eller en elektronisk nøglebrik. Helt afhængig af kundernes individuelle behov.

Kontakt os allerede idag

hvor sikker er din virksomhed eller din bolig?

JM Låseservice anbefaler Yale Doorman elektroniske låse, for du får så meget værdi og sikkerhed for pengene.

Den nye Yale Doorman L3S er sikre end nogensinde. Den har fået et mere moderne design og nye smarte funktioner. Du kan styre låse via Yale Access-appen på din mobil med BLE teknologi.

Det betyder, at du kan nemt aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind, og samtidig har du hele tiden overblik over al aktivitet.

BESKYT DIN BOLIG MED Et ALARMsystem

Låsesmed erhverv og virksomheder

Din lokale låsesmed

Mangler du en skarp låsesmed, som kan hjælpe dig med alarmsystemer, adgangskontrol, videoovervågning og omkodning af låse i Slangerup?

Vi bliver kaldt ud til smækkede døre, forsvundne nøgler, ødelagte låse, til installeringer og montering af nye låse, til akutte opgaver der skal løses nu og her, og til nyrenoveringer og nybyggeri med større opgaver som montering af dørpumper og dørautomatik, til indbrud hvor folk føler sig usikre og får omkodet til nye nøgler og samtidig optimerer sikkerheden på samtlige døre og vinduer.

Du kender sikkert fornemmelsen af, at der har været ubudne gæster i dit hjem og det føles ikke spor rart og trygt længere. Med en hurtig omkodning af alle døre sikrer du dig, at alle dine låse har nye nøgler, så det ikke kan gentage sig. Vi øger din sikkerhed ved at tjekke om dine låse er gode nok, eller om de kræver en udskiftning, fordi slitagen er for stor og låsene for gamle.

Og for at sætte prikker over i´et så gør vi det billige gode og fair priser. Det behøver ikke koste dig en bondegård, at få nye låse monteret eller omkodet.