Låsesmed Hillerød – JM Låseservice i Nordsjælland

JM Låseservice, lokal låsesmed i Hillerød og omegn tilbyder døgnvagt, når uheldet er ude. Vi er ofte fremme inden for 30 min, og hjælper dig med dine låse. Vi udfører alt lige fra omkodning af låse, til montering af alarmer, installering af elektroniske låse, adgangskontrol, udskiftning af slidte låse til godkendte låse og sørger også for totalløsninger

JM Låseservice er kendt for god service og kvalitetsprodukter blandt vores tilbagevendende kunder, og vores priser hører til de mest fordelagtige på markedet. Hos os er du i indbrudssikre hænder med godkendte låse- og overvågningssystemer.

Låsesmed Nordsjælland

Vi servicerer til dagligt både villaer, ejendomme, boligforeninger og erhverv i Hillerød og hele Nordsjælland. Du kan derfor altid få fat på os i lokalområdet, hvis noget akut opstår og det haster.

Låsesmed priser – hvad koster en låsesmed i Hillerød?

Står du med en større erhvervsopgave, håndterer vi den trygt og effektivt for dig. Vi besigtiger først opgaven og udregner derefter hurtigt et fordelagtigt tilbud til dig.

Adgangskontrol Yale Doorman - JM Låseservice

 

Få et GRATIS sikkerheds tjek af JM Låseservice, Låsesmed Hillerød
Ring på tlf. 41 81 51 31

Skal du på ferie og har brug for at få tjekket sikkerheden i hjemmet, så kontakt JM Låseservice. Vi kommer og gennemgår dine låse i Hillerød inden du tager afsted, og vi sørger for at låsene kan holde ubudne gæster væk fra hjemmet, mens du er på ferie.

Et låsetjek sladrer om sikkerheden i din virksomhed eller i dit hjem

Kort og godt, vi hjælper med at holde tyven ude i kulden. Vi anbefaler at du får lavet et gratis låsetjek med nogle år imellem, så du er sikker på dine låse ikke er gået i stykker, blevet slidte og nemme for tyveknægtene med årene.

ki6118s9dyusspc1dtiFakta om indbrud i Hillerød  – derfor er et låsetjek vigtigt

Forebyggelse med sikre låse gør det surt for tyven. 

Hillerød Kommune ligger nummer 23 ud af 98 kommuner på listen over kommuner med flest indbrud pr. husstand.

  • Seneste antal indbrud i Hillerød kommune 2020: 150
  • Antal indbrud i Hillerød kommune i 2019: 304
  • Højeste antal indbrud i Hillerød kommune: 169 (4. kvt. 2015)
  • Laveste antal indbrud i Hillerød kommune: 24 (2. kvt. 2020)

JM Låseservice anbefaler 2 låse på hver dør – hvorfor?

Pas på dine værdier og dit indbo med nye sikre låse og gerne 2 låse på hver dør, hvoraf den ene kun kan låses op med nøgle, så indbrudstyven får svært ved at komme ud, hvis han først er kommet ind af et vindue.

Jo mere besværligt dit hus er for tyven, des hurtigere finder han et andet hus og bryde ind i, hvor sikkerheden er lavere, og huset nemmere at komme ind og ud af.

JM Låseservice Yale Doorman ADK

 

Undgå indbrud med vedligeholdte låse

Vi tilbyder hurtig omlægning af låse samt ny installation af låse. Vores priser sammenlignet med andre låsesmede er klart i den konkurrencedygtige ende.

100 % sikkert hjem – Få fx adgangskontrol og videoovervågning, og spritny sikkerhed i huset med nye låse

Vi sørger 100% for at dit hjem er sikkert inden vi forlader din bolig, og er du i tvivl om hvad du har behov for, så lad os foretage et gratis låsetjek hos dig. Det viser sig hurtigt, hvor dit hjem er sikkert, og hvor det er nemt at bryde ind. Adgangskontrol og videoovervågninger er stigende sikkerhed som mange vælger til i hjemmet eller virksomheden i dag. 

Udskiftning af gamle låse

En gammel lås gør det nemmere for tyven at komme ind. Få tjekket om dine nuværende låse er godkendte og sikre nok. Vi skifter hurtigt dine gamle låse, hvis det viser dig de er slidte eller de hører til ikke godkendte låse.

Videoovervågning i Hillerød

Vi monterer effektivt videoovervågning både i private hjem og i virksomheder. Videoovervågning bliver mere og mere populært. Vi har lave priser og et sikkert udvalg, uanset om det er udendørs eller indendørs du ønsker video sat op.

 

Vedligehold dine låse

Med tiden bliver dine låse slidte og ødelagte, og de trænger til udskiftning.

Måske vil du hellere have en elektronisk lås, der gør det nemmere for familien at komme og gå uden nøgler. Vi vejleder lokalt i Hillerød området omkring de enkelte godkendte låsesystemer og lytter altid til dine behov, før vi kommer med forslag til produkter der passer ind i stilen og sikkerheden omkring netop din bolig og dine ønsker. 

Låsesmed til Erhvervsvirksomheder i Hillerød

Hillerød er en aktiv hyggelig by med mange virksomheder og sikkerheden skal være i top. Står du med en udfordring, så giv os et kald, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til din virksomhed. Vi servicerer faste erhvervskunder dagligt  i Hillerød og omegn. Du og din virksomhed er i fokus, når vi monterer låsesystemer, pengeskabe adgangskontrol og overvågning.

Priser på omlægning af låse  

Vores priser sammenlignet med andre låsesmede er klart i den konkurrencedygtige ende. Se vores omkodningspriser og omlægningspriser her

Kontakt os