Autoriseret og billig låsesmed i Hellerup og Gentofte med døgnvagt og alt i låseservice.

JM Låseservice udfører alt låsearbejde og låseservice i Hellerup og omegn. Vi beskæftiger os med alt indenfor mekanisk og elektronisk sikring.

JM Låseservice kører som låsesmed i Gentofte og Hellerup og hjælper dig med alt indenfor låseservice til faste lave priser

JM Låseservice går op i god service og kvalitets produkter, og vores priser hører til de mest fordelagtige på markedet. Hos os er du i sikre hænder!

Få et gratis sikkerheds tjek – Ring 41 81 51 31

Din låsesmed i Hellerup, vi sørger for din sikkerhed i hjemme

Vi prioriterer, at du får den sikreste låseservice til den laveste pris.

Skal du på ferie samt have tjekket sikkerheden i hjemmet, så kan du roligt kontakte JM Låseservice. Vi tilbyder en grundig låseservice og kommer og gennemgår dine låse, og vi sørger for at din bolig kan holde ubudne gæster væk fra hjemmet, mens du er på ferie. Sikkerhed i hjemmet er vigtigt for os alle, og derfor tjekker vi om du har slidte låse, og usikre døre og vinduer, der gør det nemt for indbrudstyven at bryde ind.

Kort og godt, vi hjælper med at holde tyven ude af din bolig.

Vi kommer gerne hjem til dig i Hellerup for et uforpligtende tjek af netop din bolig.

Hvad koster en låsesmed?

Prisen for en almindelig omkodning / omlægning af låse i boligen eller din virksomhed i dagtimerne finder du her. Du kan læse om vores låsesmed priser herunder, hvor vi har udspecificeret vores omlægningspriser.

Hvis du er i tvivl, eller du gerne vil have et tilbud på din låseopgave, så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud, vi tilbyder endvidere omlægning af låse samt ny installation af låse.

Vores priser sammenlignet med andre låsesmede er klart i den konkurrencedygtige ende.

Vi udfører låseomlægninger i Hellerup og omegn året rundt og døgnet rundt.

Står du og mangler nye låse, cylindre, elektronisk låsesystem, dørgreb, alarmer eller videoovervågning, så kan vi også hjælpe dig med det – kig indenfor i vores webshop, hvor vi fører kvalitetsmærker og forsikringsgodkendte låse og tilbehør til låse.

Alt i låseservice og sikkerhed ved autoriseret og billig låsesmed i Hellerup og Gentofte

Du er i trygge hænder hos os som autoriseret låsesmed. Vi er autoriseret låsesmed i Hellerup og Gentofte.

Som låsesmed har vi gennemgået en autoriseret uddannelse, og vi efteruddanner os løbende på kurser, for at være up-to date med den sidst nye viden indenfor for vores fagområde. Som låsesmede monterer, fremstiller, udskifter og vedligeholder vi både almindelige og komplicerede låse, alarmer og sikringssystemer. Vi bruger meget af vores tid ude hos kunderne, hvor vi sørger for sikkerheden er i top, og vi har derfor stor kundekontakt i vores hverdag.

Alarmsystemer

Vi arbejder med efterspurgte alarmer, elektroniske låsesystemer, og vi forhandler også forsikringsgodkendte produkter i vores webshop.

Låseservice

Vi har mange års erfaring i branchen, og der er ikke den dør, alarm eller lås, som vi ikke kan hjælpe dig med. JM Låseservice udfører alle former for låseservice for både private og erhverv, så giv os et kald, når du skal have oplukning, omkodning, sikkerhedstjek, ny alarm, videoovervågning eller monteret elektroniske låse.

Vores låsesmed i Gentofte og Hellerup vejleder dig gerne om den bedste løsning for dig, og vi står klar med gode råd og tips om vedligehold af dine låse.

Godkendte låse

Vi fører kun kvalitetsmærker, og vil du være sikker på, at du har forsikringsgodkendte låse monteret på dine døre, så lad os tjekke dem for dig.

Kontakt os

    Vi er forhandler af