Skal du bruge en dørtelefon?

Så kan jm låseservice hjælpe dig.

Vi forhandler flere forskellige mærker, bl.a. Moduvis fra ABUS, Wellcom fra Assa Abloy, og dørtelefonanlæg fra SSS SIEDLE.

En dørtelefon er noget, som alle i et lejlighedskompleks skal have. Det giver tryghed for alle beboerne, og samtidig er en dørtelefon nem at betjene. Ydermere giver en dørtelefon et godt signal til ubudne gæster om, at ejendommen er godt sikret. Det er de helt klare fordele ved en dørtelefon. Derfor har langt de fleste beboelsesejendomme i dag et system, hvor man kan holde yderdøren aflåst, så gæster og postbud skal ringe på hos den enkelte beboer for at kunne komme ind i ejendommen. I dag har de fleste systemer også mulighed for kamera indbygget i anlægget, så beboerne ikke bare kan høre hvem der ringer på, men også se vedkommende.

Dørtelefoner kan selvfølgelig også bruges af en families huse. Her kan det være aktuelt med at fx et anlæg fra Moduvis, som er et modulopbygget system der kan køre via PoE stik. Systemet er desuden app styret, så du kan se hvem der ringer på, selv om du ikke er hjemme.

Vi kan sammensætte en løsning der passer til dine behov, det er uanset om det er i en stor eller ligge ejendom, eller et enkeltfamilieshus.
Vi finder en løsning der passer til dine behov.
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dørtelefon.

Kontakt os

Hos os er du i trygge hænder.

[contact-form-7 id=”272″]