Hvorfor Mul-T-Lock?

JM Låseservice udfører

multi classicpro 1
Mul-T-Lock ClassicPro tilbyder, i den bedste klasse af låse, en super kvalitet til en overkommelig pris.

Mul-T-Lock kombinerer sin avancerede teleskopiske stifte teknologi med en speciel patenteret snit til at opfylde højere sikkerhedsstandarder for erhvervsejendomme og private hjem.

ClassicPro giver øget sikkerhed, pålidelig nøgle kopibeskyttelse, højsikkerheds komponenter til en pris der er lig standart cylinder.

Key Copy Control – Giver dig endnu et lag af beskyttelse. For at kopiere en ClassicPro nøgle kræver det ClassicPro nøglekort, som skal indlæses i den specielle KC5 maskine, som kun godkendte Mul-t-Lock forhandler kan købe. ClassicPro yder en højere modstand mod indbrud, banke nøgler og dirkning.

Både vrider og nøgle på inderside
21 mm fremspring
Til døre over 40 mm i tykkelsen
Inkl. Moms, levering og monteringMul-T-Lock – det sikre valg
JM Låseservice er autoriseret Mul-T-Lock forhandler.
Vi leverer, monterer og servicerer Mul-T-Lock, som er en af de førende leverandører af højsikkerheds låsesystemer i verden.

Mul-T-Locks R&D´s eksperter har udviklet flere låsekoncepter som løser markedets øgede behov for sikkerhed på verdensplan.

Mul-T-Lock er en del af Assa Abloy koncernen, som er en sammenslutning af verdensføreden leverandører og er markedsledende i sikkerheds- og låsesystemer. Dette giver en blåstempling af Mul-T-Lock i markedet til dig som kunde.

Alle vores Mul-T-Lock nøgler har Key Copy Control, så nøglerne ikke frit kan kopiers.

Vi er som Mul-T-Lock forhandler førende i MT5, ClassisPro, Classic og Interaktiv.Kontakt osHos os er du i trygge hænder[contact-form-7 id=”272″ html_class=”cf7_custom_style_2″]

Vi er forhandler af