Alarm i hjemmet giver tryghed

Ajax proprietære teknologi, enheder og produktion har bevist deres pålidelighed i uafhængige laboratorietests i Europa og opnået certificering forbeholdt de mest troværdige professionelle sikkerhedssystemer.

 

Spar penge med et Alarm System fra JM Låseservice 

Ajax er en ny generation af alarm- og sikkerhedssystemer der integrerer almindelige alarmfunktioner, smart-alarm funktioner, samt smart home funktioner, baseret på de højeste standarder indenfor sikkerhed.

Ajax udvikler software, der giver dig den bedste brugeroplevelse. Hele spektret omfatter mobil-apps, overvågnings-apps til PC samt nøglefærdige løsninger til tilslutning af Ajax-sikkerhedssystemer til tredjeparts-overvågningsstationer. Ajax software giver dig mulighed for at bruge alle sikkerhedssystemfunktionerne og understøttes af de mest populære platforme.

 

Styr Alarmsystemet med din mobil 

Ajax systemet kan endvidere betjenes både til privat og erhverv og styres via mobile enheder. Super god og nem alarm som kan betjenes via betjeningspanel, fjernbetjening eller app. Alarmen er innovativ og giver et enkelt og klart overblik over alle funktioner i dit system.

 

Alarmsystemet kan mere end beskytte mod indbrud

Ajax proprietære teknologi, enheder og produktion har bevist deres pålidelighed i uafhængige laboratorietests i Europa og opnået certificering forbeholdt de mest troværdige professionelle sikkerhedssystemer.

Få finansiering på dit Alarmsystem 

Få din alarm sat op med finansiering. Se eksempler på hvor mange penge du kan spare ved at få sat et alarmsystem op gennem os:

* Mulighed for finansiering
* Udelukkende vejledende priser. Hos JM låseservice får du selvfølgelig en personlig rabat, hvis du bestiller et Gratis sikkerhedstjek.
* Forskellen på med og uden abonnement hos JM er muligheden for at få en vagt ud i tilfælde af alarmen går.
* Vagten afregnes særskilt, og er normal noget der er dækket af en forsikring hvis du har haft indbrud.
* Eksemplet er beregnet på en grundpakke

Ajax trådløst Alarm system

StarterKit er et trådløst alarmsæt, der inkluderer bevægelses- og åbningsdetektorer, en alarmnøgle og en hub til at styre systemet. Dette udstyr er nok til at beskytte indgangen. Så snart en tyv åbner døren, aktiverer systemet en alarm, der giver dig og dit sikkerhedsfirma besked, hvis du har koblet alarmcentral på systemet. I tilfælde af indbrud sender alarmsættet med en MotionCam-detektor en billedbekræftelse.

Ajax med GSM og Ethernet

StarterKit bruger flere kommunikationskanaler som GSM og Ethernet. Du kan få Kits med Wi-Fi-understøttelse og du kan have to SIM-kort og op til fire uafhængige kommunikationskanaler med brugere samt en overvågningsstation. Nye Ajax-enheder kan udvide alle startsættene, såfremt du har behov for yderligere udbygning af alarmsystemet.

 

Samarbejde med vagtcentral og lokale vagtfirmaer

Uanset om det er indbrud, brand eller oversvømmelser, så er Ajax den logiske løsning til et alsidigt komplet sikkerhedssystem.

Ajax alarm er godkendt i sikringsniveau 40 og det er altid muligt at få tilknyttet en alarm til en kontrolcentral, så du får døgnbemandet overvågning af din alarm. Alarmdelene bliver produceret i Europa, og sælges til hele verden.

Tjek også vores videoovervågning og vores adgangskontrol der sikrer dit hjem yderligere.

 

GRATIS Sikkerhedstjek

Kan dit hus være alene hjemme? Vi kigger forbi til et gratis sikkerhedstjek og gennemgår alle inde vinduer og døre. Giv os et kald så vi kan aftale et tidspunkt der passer dig.

 

Kontakt os

[contact-form-7 id=”272″]