Smart stik

kr.1,135.00 Inkl. moms

Stikkontakt som tænder/slukker for enheder på kommando via appen, overvåger energiforbruget og beskytter mod overbelastning og kortslutning.

SIKKER AUTOMATISERIG TIL HJEMMET OG KONTORET
Øg potentialet i dit sikkerhedssystem med scenarier for aktivt at modstå de trusler, det opdager, og automatiser dine rutiner. Opsæt en nattilstandsaktivering efter planen; sluk automatisk for alle kontorlamper ved at aktivere systemet; programmer udendørslamperne til spotlight-overtrædere, når de udløser en udendørs bevægelsesdetektor; eller installer et bæredygtigt system til oversvømmelse. Systemet fortsætter med at udføre scenarier, selvom forbindelsen til Ajax Cloud går tabt.

ALT ER KLAR NÅR DU KOMMER HJEM
Kom hjem og nyd et behageligt klima og hyggelig atmosfære året rundt. Tænd dine varmeenheder om vinteren og klimaanlægget om sommeren. Start din luftfugter og opvarm vand til dit bad. Med kun et par tryk i applikationen på vej hjem.

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED
Ikke mere besvær og bekymringer. Socket tænder for kedlen og genstarter routeren uden at du behøver at forlade din sofa. Aktivér nattilstand ved sengetid, og som ved en magi slukkes lysene i huset, og apparater slukkes.

Kategori: