Repeater ReX

kr.1,895.00 Inkl. moms

ReX er radiosignalforlængeren, der øger rækkevidden for alle Ajax-sikkerhedssystemenheder og styrer deres kommunikation med hubben

PÅLIDELIG LINK TIL SIKKER KOMMUNIKATION
ReX kan styre nogle eller alle enhederne i systemet. Alligevel påvirker antallet af tilsluttede enheder ikke alarmens leveringshastighed.

ReX kører på OS Malevich og er lige så kapabel som hubben. Den intelligente forlænger styrer sine tilsluttede enheder og tager kritiske beslutninger på et øjeblik. ReX’s funktioner og rolle i sikkerhedssystemet udvikler sig fortsat med de gratis OS Malevich-opdateringer, der er tilgængelige for alle brugere.

SIKKERHED I MASSIV SKALA
Den intelligente radiosignalforlænger gør det muligt for brugere at placere Ajax-enheder i betydelig afstand fra hubben til f.eks. beskyttelse af kontorer i flere etager, fritliggende bygninger og endda produktionsanlæg.
Tilslutning af 5 ReX’er til sikkerhedssystemet udvider dens dækning til op til 35 km².

FORBEDRER SIKKERHEDSSYSTEMET
ReX integrerer enhederne i en autonom gruppe i systemet. Forlængeren tager fuld kontrol over situationen, hvis forbindelsen til hub’en afbrydes af en eller anden grund. Hvis en af dens detektorer sender et alarmsignal, kan ReX muligvis aktivere sirenen for at tiltrække hændelsen og skræmme tyven væk.

Kategori: