PoE Switch, 8xPoE, 2xUplink, 120W

kr.990.00 Inkl. moms

Lille simpel PoE switch til f.eks. IP kameraer fra Milesight. PoE switchen rummer 8 PoE porte og 2 alm. porte så man kan tilkoble 8 stk. IP kamera, 1 stk. NVR og forbinde til internettet eller andet netværk.

• 10/100mbit swtich
• 8 x PoE
• 2 x uplink
• IEEE 802.3af og IEEE 802.3at
• 120W

STORT PORTUDVALG
Med en række PoE-porte fra 4, 8, 16 til maksimalt 24 og 2 SFP-porte giver Milesight PoE Switch Serien fleksible valg til forskellig brug og behov
PoE switchen genkender automatisk de strømmodtagende enheder og tilbyder strøm. Ved at transmittere dataene via et enkelt Ethernet-kabel forenkles det også netværksimplementeringen i fjerntliggende områder uden strømforsyning.

PoE STRØMFORSYNING
Milesight PoE Switch-serien har flere 10/100Mbps PoE-porte, der understøtter IEEE 802.3af / at-protokol og 2 uplink-porte, og giver et maksimalt strømbudget på 400 W til alle PoE-porte og 30 W for hver enkelt PoE-port, hvilket giver brugerne mulighed for at have flere forskellige konfigurerede kameravariationer.

FORMIDABEL TRANSMISSION
Med op til 14,8 Gbps ‘switching capacity’, ikke-blokerende design og fuld linkhastighedsvideresendelse er Milesight PoE Switch Serien i stand til at levere fremragende og ‘flydende’ transmission.

FLEKSIBEL UDVIDELSE OG FORLÆNGELSE
Via et ‘extend mode’ er PoE Switch-serien i stand til at tilbyde mere fleksible valg til langdistancetransmission og forlænge afstanden op til 250 m. for en god brugeroplevelse.

Kategori: