Multitransmitter

kr.2,368.00 Inkl. moms

Multitransmitter bruges til integration af fortrådte tredje parts enheder.

DET ANDET LIV FOR EN KABLET ALARM
Renovering med Ajax tvinger dig ikke til at efterlade det nuværende udstyr. Det giver dig en chance for at bygge moderne kompleks sikkerhed baseret på eksisterende kabelforbundet udstyr.
SIKKERHED VIA SMARTPHONE
Med MultiTransmitter får systembrugere sikkerhedskontrol via app, datarige notifikationer og automatiseringsscenarier. En installatør kan konfigurere systemet eller enheden i PRO-appen, både på stedet og eksternt.
FLERE AJAX FUNKTIONER
Perimeter IR-detektorer, husholdningsgassensorer, termostater, flydesensorer og andre enheder er klar til at udvide Ajax -anvendelsesområderne. Tilslut dem til en hub via MultiTransmitter og administrer det kombinerede sikkerhedssystem i Ajax -appen.

MINDRE BESVÆR MED AUTOMATISERET SIKKERHED
Brug automatiseringsscenarier, så sikkerhedssystemet øjeblikkeligt reagerer på trusler uden at vente på politiet. Ajax vil blive bevæbnet efter planen, tænde lyset ved alarmen fra en bevægelsesdetektor, afbryde rummet ved første brandtegn. Med MultiTransmitter bliver et gammelt alarmsystem en del af et sikkert og smart hjem.

LAVET AF FAGFOLK TIL PROFESSIONELLE
Ajax har sørget for at installations- og opsætningsprocessen ikke kræver ekstra tid eller kræfter. Ligesom andre Ajax-enheder opretter MultiTransmitter forbindelse til et hub i appen ved at scanne en QR-kode. Når du tilslutter kablede enheder, behøver du ikke at kende modstandenes modstandsværdier. Systemet vil også advare dig, hvis en enhed ikke var korrekt tilsluttet.

Kategori: