Hub 2 plus

kr.5,185.00 Inkl. moms

Hub 2 Plus alarmpanelets pålidelighed garanterer hurtig levering af alarmsignaler til alarmmodtagelsescenter og systembrugere.

Alarmpanelet har 4 kommunikationskanaler og understøtter LTE. En sådan konfiguration giver dig mulighed for at forbinde enheden til to separate internetudbydere via Ethernet og Wi-Fi, mens du har to mobiltelefontjenester klar til sikkerhedskopiering. Skiftet mellem kanaler sker problemfrit på få sekunder.

ALARMBEKRÆFTIGELSE MED FOTO PÅ 9 SEKUNDER
Fotokontrol er sikkerhedsindustriens fremtid. Denne teknologi er en optimal løsning til både kommercielle lokaler og boliger – den er tilgængelig og bygget til at respektere privatlivets fred.
Animerede fotoserier fra MotionCam-detektorer giver brugere og CMS-operatører mulighed for at evaluere situationen i aktion. Men fotokameraer aktiveres kun som reaktion på alarmer, aldrig efter anmodning.
Hub 2 Plus kan du styre op til 200 MotionCam-detektorer og levere fotobekræftelser af alarmer til brugere og alarmovervågningsfirmaer på bare 9 sekunder, selv når det bruger SIM-kort til kommunikation.

BESKYTTELSE AF STORE LOKALER MED KOMPLEKS INTERN ORGANISATION
Forretningscentre, fabrikker og villaer med flere etager med udhus – Hub 2 Plus er klar til at sikre selv de mest komplicerede ejendomme.
Hubben styrer op til 200 enheder. Dets radiosignalområde kan nå op til 2.000 meter, mens den maksimale radionetværksdækning kan nå 35 km 2 . Hub 2 Plus kan administrere 25 sikkerhedsgrupper med et samlet antal på 200 brugere. Dette giver sikkerhedspersonale mulighed for at opdele store lokaler i zoner og tydeligt organisere personalets adgang.

SIKKER AUTOMATISERING I HJEMMET OG PÅ KONTORET
Øg potentialet i dit sikkerhedssystem med scenarier for aktivt at modstå de trusler, det opdager, og automatiser dine rutiner. Eksempler på scenarier:
• Opsæt en skemalagt aktivering af nattilstand
• Sluk automatisk for alle kontorlamper ved at aktivere systemet
• Programmér udendørslamperne til at tænde, når en udendørs bevægelsesdetektor aktiveres
• Installer et bæredygtigt system til oversvømmelse.
Systemet fortsætter med at udføre scenarier, selvom forbindelsen til Ajax Cloud går tabt.

Kategori: