Dobbelt knap

kr.475.00 Inkl. moms

Trådløs knap, som fungerer som en panik-knap med en lynhurtig respons. Ved nødsituation, kan knappen anvendes og der sendes straks alarm til Ajax alarmpanelet. Systemet underretter nære kontakter, kolleger og evt. tilknyttet kontrolcentral.

For at aktivere alarmen skal begge knapper holdes nede på samme tid. Knapperne er stive og adskilt af en plastikbarriere, hvilket eliminerer falske alarmer, når knappen bæres i en lomme eller taske.

LØSNING TIL MANGE FORMÅL
DoubleButton opfylder kravene i professionelle europæiske sikkerhedsstandarder og kan bruges i både private og kommercielle ejendomme. Trådløs forbindelse med hubben og det lange kommunikationsområde giver frihed til placering og giver dig mulighed for at bære DoubleButton rundt.

MERE END BARE ALARM
At slå alarm er den overordnede dobbeltknaps funktion. Men ikke den eneste. Ved at sende et alarmsignal kan hold-up-enheden aktivere alle eller specifikke sirener ved objektet. Og kør også automatiseringsscenarier: udløs en røgmaskine, luk elektriske låse, sænk rulleskodder.

UBESVÆRET VEDLIGEHOLDELSE
Enhedens krop er modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer, støv og stænk. Knapper er designet til tusindvis af klik. Med et forudinstalleret batteri, der varer op til 5 år, kræver DoubleButton ikke vedligeholdelse i meget lang tid.

Kategori: