Compact PoE NVR optager, 8 kanals, 4 PoE

kr.1,870.00kr.2,870.00 Inkl. moms

Milesights praktiske plug&play NVR med fire uafhængige PoE-porte, giver nem forbindelse til, og auto-konfiguration af, netværkskameraer.
Optageren er med de nyeste 4K og H.265 teknologier. Denne model understøtter op til 8 kanaler.

PLUG & PLAY
NVR optageren har 4 uafhængige PoE porte, der skaber nem forbindelse til, og auto-konfiguration af netværkskameraerne. Ligeledes forsynes kameraerne med strøm, imens de streamer video/lyd/data over et enkelt kabel. Optageren vil derfor automatisk optage, konfigurere og afspille live billeder fra netværkskameraerne, så snart kablet er tilsluttet.

ULTRA HD 4K VIDEO
Milesights 4K Mini-PoE NVR har et nyt og lækkert operation interface. Med direkte adgang til 4K netværkskameraer, kan den afkode 4K realtids videooptagelse, hvilket giver brugeren en ultra-høj-definition video visningsoplevelse.

FØRENDE H.265 KOMPRESSION
Milesight benytter den nyeste videokomprimeringsteknologi og reducerer dermed belastningen af netværket og datamængden og sparer dig derfor plads på din harddisk og giver på den måde længere optagelsestid – alt sammen imens det selvfølgelig sikrer en høj billedkvalitet.

STORT PORT UDVALG
NVR optageren er udviklet til at fylde mindst mulig, men kommer alligevel med et stort udvalg af porte: en HDMI port, 2 USB porte, 4 PoE porte samt en LAN port.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: