AI Mini Vandal Bullet kamera

kr.1,940.00 Inkl. moms

Milesight Mini Vandal Bullet IP kamera, 5,0MP

Mini Bullet netværk kameraet fra Milesight er et robust kamera med en bred vidvinkel linse der kan opfange mere end 120° billeder.
Kameraet byder desuden på SMART IR funktion, Ultra Low-Light og Super WDR ligesom der også kommer med en 5,0 MP opløsning.

MINI BULLET
Kameraet er blevet redesignet, så vægten og størrelsen er reduceret kraftigt til henholdsvis 450g og 64mm x 160mm – et rigtigt mini kamera, som ikke går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

VIDVINKEL – HØJ OPLØSNING
Det 2,8mm objektiv, gør mini bullet kameraet i stand til at fange mere en 120° vinkel. Med den høje opløsning på 5,0 megapixel, får du et kamera der både leverer super gode billeder med brede vinkler – både nat og dag.

120dB SUPER WDR
Den sensorbaserede WDR teknologi, giver dig mulighed for at fange flere detaljer med ægte farvegengivelse – selv ved rigtig meget modlys og store kontrastforhold.

SMART IR II TEKNOLOGI
IR-LED-teknologien er blevet opgraderet, for at give overvågningen et synsområde på op til 30 meter i totalmørke. Lysstyrken kan justeres manuelt eller automatisk på basis af zoomforholdet.

INTEGRERET KABEL- OG SAMLEBOKS
Med den integrerede og veldesignede kabelboks, er du garanteret en effektiv og nem installation. Her er plads til pæne og skjulte kabelsamlinger

AI videoanalyse
Milesight har i deres nye AI serie opgraderet hardwaren samt analysealgoritmen så kameraerne nu kan detektere det du ønsker med højeste nøjagtighed. I den nye AI serie er det bl.a. muligt at justere på følgende parameter i de 10 forskellige VCA events:

Kun detekterering af mennesker

Kun detekterering af biler

Følsomhed

Minimum objekt størrelse

Maximum objekt størrelse

Ignorer korte bevægelser fra 1-5 sek

 

Kategori: